dilluns, 19 de maig del 2014

Subcampions Terres de l'Ebre

Estem de Enhorabona ja que els benjamins/es de handbol s'han proclamat Subcampions/es de les  terres de l'Ebre i això ens dona pas a la setmana que ve per a disputa el campionat de tarragona. Moltíssima Sort!

El passat dissabte 17 de maig es va disputar al Pavelló Mora la Nova les finals de mini-handbol de les Terres de l’Ebre en categoria benjamí. En la primera semifinal el Cinta Curto es va imposar a l’equip amfitrió amb solvència i en l’altra l’Escola Ferreries tot i caure derrotat davant l’Handbol Amposta va passar a la final degut a la manca de jugadors d’aquest últim tot i demostrar un gran joc.
Després d’això és va disputar la final on l’Escola Cinta Curto es va imposar clarament al Ferreries que tot i això van jugar un gran partit.
El pròxim dissabte els aquests dos equips disputaran les finals de la província contra els equips guanyadors de les comarques del Camp de Tarragona al Pavelló Firal de Remolins. A part d’això també es disputaran les finals en categoria aleví on hi haurà representació ebrenca amb els equips del C.E. Tortosa 1 i del Cinta Curto 2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada