dimecres, 18 de juny del 2014

Orla escola Ferreries 2014

graduació 2014

ADÉU A UNA ALTRA PROMOCIÓ

Cada curs ens acomiadem d’una promoció, any rere any van passant alumnes, històries, records inoblidables, cadascun d’ells aporta quelcom diferent.
Avui, aquest post va dedicat als alumnes de sisè que acaben una etapa de la seva vida al col·legi Ferreries i que iniciaran un nou camí.
La nostra pretensió, deixeu-nos dir, és que s’emportin quelcom més que uns coneixements, que siguin persones amb sentit crític, respectuoses i que sàpiguen afrontar els reptes que la vida els té preparats, que de ben segur no seran fàcils.
El dissabte 14 de Juny a la nit, vam celebrar el sopar i comiat dels alumnes de 6è. Al llarg del curs, els pares preparen amb entusiasme aquesta nit i volen que el record que els quedi sigui autèntic i diferent. Sempre diem que ells són els nostres nens i nenes fins el darrer dia de juny.promocio-2014
Tots amb una samarreta verda, impresa amb tots els seus noms, el birret (els encanta portar-lo, se senten grans, que monos!!!) i la batucada. Tots els pares es van aixecar i els flaixos es disparaven, com si es tractés d’algun grup de moda, però no, eren els seus fills i filles, aquells que un dia fa anys, van entrar en aquesta escola, plorant, plens de mocs, donant-los la mà, aquella maneta que s’aferrava fort, perquè tenia por d’aquell entorn desconegut, i que avui després de més d’una dècada, acaben la primària, amb una motxilla plena d’experiències, d’aprenentatges, de records de tot el que han viscut i en definitiva compartit.
Un cop captades les millors imatges, va començar l’acte, amb la projecció d’un vídeo de tots els millors moments que havien passat a l’escola, des de primària fins a 6è. Van anar pujant a l’escenari i a poc a poc, l’emoció s’anava apoderant dels més sensibles, provocant llàgrimes que s’anirien encomanant, perquè són petits, malgrat sentir-se els grans. Van rebre l'orla amb la fotografia de tots els companys/es i els mestres.
orla-2014
L'última cosa, sabeu què va ser??? Doncs, llençar ben amunt el seu birret!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada