dimarts, 10 de juny del 2014

Ja tenim les samarretes

samarretes-sos 
 Els pares que vau fer la comanda de la samarreta groga (SOS ensenyament) a l'escola de Ferreries, ja podeu passar a recollir-la. Estarem al despatx de l'AMPA a les 9:00,recorda que el preu és de 3'5 € 
samarretes-sos 
 A partir d'ara ja no tenim excusa, els dimecres han de ser grocs de veritat. Des de l'AMPA estem preparant, a més, el 1er dia sense normalitat del curs 2014-15 perquè sigui un èxit! i realitzarem una sèrie de protestes el dia de la festa de fi de curs en suport a "som escola".
  samarretes-sos  

Història de la samarreta GROGA "SOS ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT"

 

LEMA:

Plataforma SOS ensenyamentA finals del curs 2009/2010 un grup de mestres de Martorell fan les primeres samarretes amb el lema "SOS ENSENYAMENT PÚBLIC" per defensar les escoles de les lleis del govern, però aquesta era de color verd pistatxo! [caption id="attachment_22124" align="alignright" width="130"] Per un ensenyament de qualitat![/caption]

COLOR:

Al començament del curs 2010/2011 a Castelldefels la plataforma de mestres Castelldefels es mou triar el GROC, un color més cridaner que l'anterior, respectant el text de Martorell.

SIGNIFICAT:

A Badalona l'octubre de 2010 AMPAs de Badalona decideix triar aquesta samarreta com a SÍMBOL D'UNIÓ DE LA COMUNITAT EDUCATIVA. Quan el professorat de la ciutat va plantejar el boicot a les lleis i van demanar  ajuda a les famílies, aquestes van decidir donar suport al professorat i començar d'aquesta manera un nou camí cap a l'entesa en la defensa de l'Ensenyament públic de qualitat. Altres plataformes i AMPAs també han distribuït samarretes Grogues SOS ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT sumant-se així a les mobilitzacions i actes convocats per sindicats i plataformes com les MUCE, d'aquesta manera, el GROC ja no és un color o una samarreta, s'ha convertit en una forma de defensar tots junts, pares i professors, un ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT per als nostres fills.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada