dissabte, 13 de setembre del 2014

1r dia sense normalitat curs 2014-15 ( ja falta menys)

dia-sense-normalitat
Iniciem un nou curs amb l'aplicació de la LOMCE a les escoles i amb la intenció ferma de fer-li front tant com puguem, almenys més del que ho ha fet el nostre departament d'ensenyament. Des del Marc Unitari de la Comunitat Educativa a les Terres de l'Ebre (MUCETE ) continuen organitzant-nos a famílies i docents per buscar noves mesures per a "desobeir"
dins de les possibilitats i la legalitat vigent aquesta llei injusta, imposada i rebutjada àmpliament. Una bona prova d’això es que el proper dia 15 de setembre 13 escoles del sud de Catalunya adherides al MUCE, 3 coles de Deltebre, els de Camarles, Masdenverge, Freginals, Consol Ferré (Amposta), Tivenys, Roquetes, Ferreries (Tortosa:), Ulldecona, El Perelló i Xerta, amb un potencial de 4.000 alumnes secundarem el ¨1r dia sense normalitat¨ retardant l'entrada dels nostres alumnes als centres durant uns 15 min.
cartell-dia-sense-normalitat-14-15
Per a tots aquells centres educatius que no han tingut temps d´organitzar el 1r dia i hi volen donar -hi suport, s'ha engegat una campanya a nivell de tota Catalunya per a que el màxim nombre d'alumnes i mestres comencen el 1r dia de classe amb la samarreta groga posada, en senyal de protesta per la imposició de la "Llei Wert" i per continuar denunciant les retallades en l'ensenyament. 15-S Samarreta grogaSi us plau, us demanem que feu un esforç per participar-hi i que feu difusió de la campanya als vostres companys de centres, membres d'AMPES, famílies... per a poder explicar entre tots que no hi ha normalitat a l'escola a causa de les polítiques impositives del govern.
Esperem la vostra col•laboració també durant aquest curs, que serà intens!, i us animem a participar en el MUCE de les Terres de l'Ebre i aportar les vostres idees.
Si encara no teniu les samarretes grogues reivindicatives i en voleu aconseguir podeu contactar amb l'AMPA  (El preu de les samarretes és molt econòmic)

EL 15 DE SETEMBRE: INICIEM EL CURS AMB LA SAMARRETA GROGA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada