dimecres, 24 de desembre del 2014

1r dia sense normaitat 2n trimestre


El 1r DIA SENSE NORMALITAT AL 2n TRIMESTRE

(8 de gener de 2015)

PENJA LA TEUA SAMARRETA PER L’EDUCACIÓ.

TRAIEM LA ROBAR BRUTA AL CARRER 

A LES ESCOLES I INSTITUTS DE LES TERRES DE L’EBRE

Benvolgudes famílies:

Per a l'inici del 2n trimestre tenim la intenció de continuar fent l’acció reivindicativa que fem cada vegada que s’inicia un nou trimestre. 
Creiem que és important que continuem posant de manifest que les nostres comunitats educatives no estan d'acord amb la situació que viu actualment l'educació ja que les retallades i les noves lleis educatives no són mesures adequades per sortir de la crisi econòmica, ni per millorar l'educació, ni per fer-la més equitativa ni per reduir el fracàs escolar.

Per això, este 2n trimestre us proposem una NOVA acció reivindicativa:

FAREM UNA PENJADA DE SAMARRETES DE PAPER A LES ENTRADES DELS 

CENTRES EDUCATIUS AMB LES NOSTRES QUEIXES I PROPOSTES

(PRIMÀRIA: DE 8'30 A 9H / SECUNDÀRIA: HORA DE L’ESBARJO)

Aquesta acció consisteix en fer a la tanca de l’escola una estesa de samarretes grogues de paper facilitades per l’AMPA on alumnes, professors i famílies podrem escriure amb retolador queixes i/o propostes sobre l’educació. És important expressar les queixes, però encara ho és més fer propostes per millorar la situació.
Amb aquesta acció volem donar l’oportunitat a tota la comunitat educativa d’expressar tot allò que els agradaria canviar en relació a l’educació i també pretenem fer visible el nostre malestar i les nostres ganes d’actuar per aconseguir canvis. És una acció que ens permet expressar a cadascun de nosaltres allò que realment ens preocupa, però que compta amb la força de l’aportació de moltes altres persones de la comunitat educativa.
Demanem a les famílies que els alumnes portin aquell dia les samarretes grogues reivindicatives, els que no en tinguin la podran comprar el mateix dia 8 a l’escola al preu de 3’5€. Podeu trobar més informació a la web de l’AMPA ampaescolaferreries.blogspot.com

US ESPEREM EL PROPER 8 DE GENER PER TRAURE LA ROBA BRUTA DE 

TOT ALLÒ QUE NO ENS AGRADA I VOLEM NETEJAR!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada